Angol fordítás, szakfordítás

angol fordítás szakfordítás

 
 

Szöveghű, hiteles angol nyelvű fordítót keres?
Üzleti, gazdasági, műszaki anyagai lennének?
Az online webfordító nem megoldás?
Gyors, de minőségi fordítást, szakfordítást szeretne?

Itt megtudhatja a részleteket...

A angol fordítóiroda alkalmazkodik a kor elvárásaihoz!

 

Angol fordító csapatunkMunkatársaink hosszú évek során, az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Hollandiában sajátították el az angol általános és szakmai nyelvet, több éve foglalkoznak professzionális fordításokkal, szakfordításokkal vagy akár multinacionális vállalatok idegen nyelvű támogatásával.

fordítóIrodánk Budapesten akár személyesen is rendelkezésére tud állni.

Győr Sopron Szekszárd Pécs Debrecen Szeged Szolnok Miskolc Nyíregyháza Székesfehérvár

 

1. A fordítóiroda üzletpolitikája

Alapideológiáink közé tartozik a kölcsönösen nyertő pozíciók keresése, az ügyfelek elégedettségének elérése és a fordításokkal kapcsolatos precizitás mellett a lehető legteljeskörűbb információnyújtás, melyet egy fordítóiroda szolgáltathat.
Tegye fel kérdéseit, megtaláljuk rá a válaszokat!

Irányelveink megtekintéséhez kérem kattintson ide!

 

2. A fordítás, mint produktum

A fordításA fordítóiroda egyetlen produktuma a lefordított dokumentum, gyakorlatilag más nem is jellemezhet jobban minket, így 100%-os teljességet és precizitást állítunk fel minimális elérendő célnak minden munkával és minden fordítóval kapcsolatban.

 

3. Iratkezelés elvek, biztonság, környezettudatosság

A fordítóiroda környezettudatosságaA fordítóiroda adat- és iratkezelésének kidolgozásakor leginkább energia- és helytakarékossági irányelveket vettünk figyelembe a környezettudatosság mellett. Nem talál fordítás során keletkezett papírkötegeket, vastag dossziékat, hőtermelő nyomtatókat és fénymásolókat. Megoldásunk 100%-ig elektronikus. Nincs szükség fizikai anyagok használatára, amíg dolgozunk a dokumentumokon. Előnybe részesítjük az online kommunikációt is, így azt mondhatjuk, hogy eredményesen alkalmazzuk a lean filozófiát szervezési és irányítási szemléletünkben, mind fordítóinkkal mind pedig megrendelőinkkel.

 

4. A fordítóiroda lokalizációja

Irodánk fizikailag Budapesten elérhető, azonban mivel az esetek döntő többségében online kommunikációt alkalmazunk Önnek nem szükséges befáradnia, utaznia. Minden megoldható online, így országosan bármely vállalkozásnak vagy magánszemélynek állunk rendelkezésére, bármikor.

Angol fordító iroda elérhetőségek

5. A fordítóiroda munkatársai

Rengeteg szakfordító és fordító jelentkezik hozzánk, megbízásos munkaviszony iránt érdeklődve. Mi elsősorban a fix, hosszútávon és folyamatosan együttműködő munkatársakat és fordítókat preferáljuk így is biztosítva a gyors munka valamint a minőség folyamatos fenntarthatóságát.

Referenciák, partnereink

Partnereink között magánszemélyek és vállalatok, vállalkozások is megtalálhatóak. Legyen szó hivatalos forgalmazóról, weboldalkészítőről, online marketinges cégről, pénzügyi vállalkozásról, egyetemi oktatóról vagy diákról, családanyáról: partnereink egyenlő feltételekkel, egyforma minőségű, szöveghű, gazdaságos és gyors szolgáltatásban részesülnek. Eddigi megrendeléseink között a legkülönbözőbb dokumentumok fordításának széles palettája megtalálható, mint például:

Angol fordítás referenciák
  • céges prezentációk
  • egyetemi tudományos anyagok
  • vállalati bemutató prospektusok
  • belső szabályzatok és nyomtatványok
  • honlapok
  • magándokumentumok
  • levelek
Angol szakfordítás referenciák

A már említett titoktartási kötelezettségünkből adódóan nem áll módunkban ezen dokumentumok angol fordítását közzétenni, bemutató jellegel sem.

 

Facebook illetve Twitter profiljainkat megtalálhatja a következő ikonokra kattintva, jelöljön be minket, ha érdeklődik a jövőben további információk, esetleges akciók iránt!

Angol Általános- és Szakfordítás a Facebookon        Angol Általános- és Szakfordítás a Twitteren

 
Website & Design:
Red Shape™

MEGAPORT webkereső portál | Szolgáltatás linkek | Bannercsere
© 2008-2015 Á-SZ-Fordítás

ÁSZF
Angol fordítás

Szöveghűen, egyszerűen, online!

1,4 Forinttól...

angol fordítás kalkulátor
Árkalkulátor

Kérje ajánlatunkat!
+36 20 43-53-673

The London Stock Exchange Limited (LSE) is the world's oldest stock exchange and one of the top three stock exchanges in the world, after the New York and Tokyo exchanges. Founded in 1773 and reincorporated as a private limited company in 1986, the LSE is also the world leader in international share trading. The LSE operates a number of market products, including the main board listing, featuring more than 3,000 companies and including over 500 international companies, as well as the secondary AIM (Alternative Investment Market), established in 1995 as a vehicle for trades in small, high-growth companies. Angol fordítás szakfordítás olcsón, gyorsan.